Omheiningen

Zoek je een omheining of schutting voor je tuin? Je kan bij ons terecht voor verschillende soorten tuinafsluiting, in moderne of landelijke stijlen.

Draadafsluiting

Een draadafsluiting is zeer betaalbaar en vraagt amper onderhoud.
Deze omheining is ook ideaal om te combineren met een haag, klimplant of bekleding.

Houten schutting

Er zijn zeer veel opties als je interesse hebt in een houten tuinafsluiting. Vaak wordt er gekozen voor geïmpregneerde of hardhouten planken, maar ook gevlochten hout of zelfs bamboe kan een goede optie zijn.

Steenkorven

Een afsluiting met steenkorven (schanskorven)  kan zowel modern of landelijk ogen, afhankelijk van de kleur en steenkeuze. Deze schutting gaat levenslang mee en heeft vrijwel geen onderhoud nodig.

Betonnen schutting

Een betonnen afsluiting heeft een zeer lange levensduur en is beschikbaar in veel varianten, motieven en kleuren.

Groene afsluiting

Als je het liever puur natuur houdt, kan je uiteraard ook kiezen voor een haag. Vaak wordt er gekozen voor een taxus- of beukenhaag.

Kunststof omheining

Wil je een moderne look? Dan is een kunststof (composiet) omheining misschien iets voor jou. Er zijn verschillende motieven en kleuren mogelijk.

Interesse?

Zoek je een tuinaannemer in de Kempen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Vanuit onze uitvalsbasis in Arendonk bedienen wij de ganse regio: Retie, Turnhout, Ravels, Dessel, …