Beregening en druppelirrigatie

Sta je in de zomer vaak je tuin en planten te besproeien? Raakt de grond uitgedroogd door de felle zon? Een goed ontworpen beregeningssysteem is essentieel om ervoor te zorgen dat uw planten optimaal gedijen. Of u nu kiest voor sproeiers of een druppelsysteem, wij hebben de oplossingen die uw tuin nodig heeft. Ontdek de voordelen en geniet van een groene en bloeiende buitenruimte!

Sproeiers

Voor je gazon is een systeem met pup-up sproeiers ideaal. Door de waterdruk komen de sproeikoppen omhoog, als er geen waterdruk is liggen de sproeiers in het gazon. Zo kun je er eenvoudig overheen maaien. De afstand en de hoeveelheid water kun je gemakkelijk zelf instellen.

Druppelsysteem

Een druppelsysteem is een vorm van beregening waarbij het water van het beregeningssysteem direct bij de wortels wordt afgegeven. Tussen planten is het lastig om met sproeiers de wortels van de planten te bereiken. Met een druppelsysteem is dit geen probleem.

Met een druppelsysteem breng je het water meteen waar het moet zijn. Zo worden de bloemen niet nat en verbranden ze niet door de zon.

Interesse?

Zoek je een tuinaannemer in de Kempen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Vanuit onze uitvalsbasis in Arendonk bedienen wij de ganse regio: Retie, Turnhout, Ravels, Dessel, …